Hvem er Plantekonsulenten ?

Plantekonsulenten er et lille firma, hvor jeg Bente Andersen er ansat.

Mit speciale er jordbearbejdning omfattende både det pløjede og det pløjefri system. Jeg har beskæftiget mig intenst med emnet, siden 1987 hvor jeg fik jordbearbejdning som speciale på Landskontoret for Planteavl. Først på Landscentret og senere som lokal planteavlskonsulent. Jeg har en samarbejdsaftale med FRDK, Foreningen for reduceret Jordbearbejdning i Danmark, hvor jeg udfører forskellige konsulentopgaver.

Jeg samarbejder med lokale planteavlskontorer i regi af Dansk Landbrugsrådgivning ligesom jeg samarbejder med foreningen af private planteavlskonsulenter. I forbindelse med min rådgivning vil jeg rigtig gerne rådgive i samarbejde med landmandens faste planteavlskonsulent, idet det er den faste konsulent, der typisk er den hyppige sparingspartner, hvor jeg så kommer med input og sparring undervejs. I det hele taget er jeg meget åben overfor hvilken samarbejdsform, der bliver brugt, når blot målet er at landmanden får succes med f.eks. hans omlægning til pløjefri dyrkning.

Jeg har en meget solid baggrund for rådgivning i jordbearbejdning. Dels på baggrund af min teoretiske viden, men også på baggrund den den praktiske erfaring jeg har fra mit rådgivningsarbejde og fra mine egne erfaringer fra vort eget landbrug.

 

 

Kontakt mig endelig for en uforpligtende snak på 40229611 bedst mandage-onsdag fra kl. 8-9.

Eller send en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.